26 d’abr. 2016

Comença la campanya #Alertacreuers

Convocatòria ABTS.- L’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS) considera intolerable que una universitat pública i de referència com la Universitat de Barcelona promocioni sense escrúpols l’arribada massiva de creuers a la ciutat de Barcelona, tal com fa en l’estudi ‘Impacte econòmic de l’activitat dels creuers’.
Per això, i davant l’augment de la pressió social i veïnal contra l’actual model turístic, aquest dijous al matí es farà una atenció als mitjans per valorar els continguts d’aquest estudi.

L’atenció es farà un quart d’hora abans que comenci l’acte de presentació d’aquest document, previst a les 10:30 a la Casa Llotja de Mar. El punt de trobada serà a l’entrada principal de l’edifici, al passeig d’Isabel II número 1.
Tot plegat es fa en el marc de la campanya #Alertacreuers impulsada per la mateixa ABTS i les diferents entitats de Ciutat Vella, i que té l’objectiu d’advertir dels riscos i problemes provocats pels creuers.

Atenció als mitjans de comunicació per denunciar l’estudi de la Universitat de Barcelona Impacte econòmic de l’activitat dels creuers.

Convoca: Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS)
Dia i hora: Dijous 28 d’abril a les 10:15 hores
Lloc: Entrada de la Casa Llotja de Mar (passeig d’Isabel II, 1).

Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog