21 de març 2013

“La teva salut, el seu negoci”, 24M Iª Jornada informativa sobre sanitat


 Què?: I Jornada Informativa sobre Sanitat, “La teva salut, el seu negoci”.
 

Quan?: diumenge 24 de març.

On?: Casal de Joves de Gràcia (C/ Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona).

Per què?: per denunciar els abusos i els processos de privatització que s’estan produint en la sanitat pública i plantejar un debat d’alternatives al model sanitari actual per fer-lo més humà i sostenible.

Qui?: acte organitzat pel Grup de Defensa de la Sanitat Pública, les Feministes Indignades i el Grup de Treball de Sanitat de les assemblees de barri, col·lectius sorgits de l’acampada de plaça Catalunya.
Davant del possiblement cop privatitzador més greu que està patint la sanitat pública catalana, fruit del capitalisme neoliberal més salvatge, el passat 1 de desembre les assemblees de barri vam acordar iniciar de manera coordinada una campanya per la sanitat pública universal i de qualitat, amb la qual volem denunciar els abusos que s’estan produint en l’àmbit sanitari públic i també prevenir de l’excessiva medicació a què estem sotmesos a causa de la pressió de la indústria farmacèutica. Alhora, pretenem encetar un debat que transcendeixi el model sanitari actual per tal que esdevingui més humà i sostenible.

El resultat final de la segona fase d’aquesta campanya és la I JORNADA INFORMATIVA SOBRE SANITAT, “LA TEVA SALUT, EL SEU NEGOCI”, que tindrà lloc el proper diumenge 24 de març al Casal de Joves de Gràcia(C/ Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona), on ben a prop hi ha la parada de metro de Fontana (L3), i al qual esteu convidats.

A continuació us deixem el programa de la Jornada:

PROGRAMA

09.30 h. Presentació de la Jornada

10.00 h. Montse Pineda.Determinants socials i exclusió sanitària

10.30 h.Cesca Zapater. La medicalització 

11.00 h. Teresa Forcades. La indústria farmacèutica

11.30 h. Debat

12.00 h. Descans + cafè

12.20 h. Documental Draps bruts, de Sicom i How 

13.00 h. Col·loqui obert amb Agustí Colom i Albano Dante de Cafèambllet



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog