9 de març 2013

Ciutat Vella per l'Educació Pública!!!


L’educació és un dret fonamental de totes les persones i el sistema educatiu públic la forma de garantitzar-lo de forma universal, fent possible la cohesió social i la igualtat d’oportunitats. Assitim al fet que es rescatin bancs amb diners públics, que esclatin els escàndols de corrupció per tot arreu i que a la vegada, ens retallin els drets més fonamentals, el dret a l’educació, a la salut, a un habitatge digne.
Les retallades en les nostres escoles estan dinamitant aquest dret humà a casa nostra, defensem l’escola pública, un sistema educatiu de qualitat, inclusiu, democràtic i participatiu. Per fer-ho possible cal dotar a les escoles dels recursos materials i de professors/es al llarg de tot el procés educatiu. Prou retallades dels nostres drets!
El proper divendres 15 de març convoquem a un acte reivindicatiu des de l’assemblea de personal docent, AMPAs, AAVV de Ciutat Vella i Assemblea Gòtic per defensar l’educació pública al nostre districte.

Lloc: Plaça Sant Miquel
 

Hora: 17.30h

Ens trobarem mares, pares, professorat i veïns/es del districte, des de cada escola vestits de groc i amb una pancarta i xiulets per fer soroll!

A més, hi haurà la geganta dolsirena, cançons de la coral Cor Calipso i altres grups. També realitzarem un acte amb infants i famílies. Per tancar aquest acte reivindicatiu, llegirem un manifest conjunt i l’entregarem al Registre d’Ensenyament.

Esperem que hi siguem tots i totes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog