19 de des. 2012

Dimecres 19 de desembre, 12h jornada reivindicativa #CAPaManso i assemblea a les 19h

Publicat el 18 de desembre de 2012 per L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

Avui en assemblea algunes companyes ens han explicat com ha anat l’assemblea de treballadores convocada pel comitè de LA empresa.

Sembla que s’han destapat les vergonyes d’aquest comitè, que no ha donat informació sobre el contingut de l’informe de la sindicatura de comptes i no vol donar suport a la lluita de les treballadores en la tancada a diferència de la resta de comitès d’altres hospitals, a on no només han donat suport sinó que les han promogut.

L’ordre del dia tampoc incloïa el procés de privatització de l’Hospital Clínic, només el tema relacionat amb la paga de nadal….Vamos, que han sigut mooltes les veus crítiques i DESTITUENTS cap al comitè. L’assemblea s’ha gravat i s’oferirà l’acta perquè tothom pugui tenir accés.

Ens han acompanyat a l’assemblea els companys de la lluita de treballadors de Telefònica http://huelgadehambreentelefonica.blogspot.com.es/ i ens han explicat que preparen una acció per la readmissió de Marcos abans del congrés de telefonia. Gran la marea blava!

FELICITATS PER LA VALENTIA de totes les implicades aquests dies EN DEFENSAR ELS NOSTRES DRETS, com a treballadores i com a usuàries de la Sanitat Pública amb gestió TRANSPARENT. Efectivament, estem tancades per totes.

A l’assemblea de treballadores i usuàries de les 19 hem arribat a l’acord de:
- Convocar demà 19 de desembre a les 12h per fer un cercavila fins al CAP de Manso a on es rebran companyes del CAP. Per l’acció necessitem el màxim suport possible per demostrar al comitè de LA Empresa que no estem d’acord amb la seves actuacions i que no estem soles.
- Convocar assemblea demà a les 19hrs. al Clínic per fer valoració de la tancada i…seguir amb la lluita unitària.
- Obrim una llista d’email perquè totes estem en contacte, rebem informació i treballem en la organització interna. ENVIEU MAIL dient si sou treballadora o usuària/veïna a:
tancadaclinic@esquerraeixample.org
Salut i fins demà
Demanem la màxima difusió i suport!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog