19 de juny 2012

Aturem Eurovegas – Salvem el Delta del Llobregat

Foto_cortesia_Jose_Luis_Guerrero 


La primera reunió de la secció local de la plataforma va comptar amb més de 60 persones d’entitats com l’ASAC, les cooperatives de consum Germinal, Coxino, Can Baró,la Fresca i la Senalla, ONGs com DEPANA o Galanthus, Joves d’esquerra verda, ICV-Barcelona, Assemblea de barri de Sarrià i Eixample Esquerra, CEPA, Slow Food – Barcelona, Associació de Veins Esquerra Eixample, FAVB, Dones d’enllaç / Plataforma NO SER, Sindicat d’Arquitectes, Arquitectura i sostenibilitat, Fundació Agroterritori, la Plataforma Protegim el Canal de la Infanta, Unió de Pagesos, i diverses persones a títol individual molt motivades. Algunes persones ja eran “veteranes” de la Plataforma Aturem Eurovegas.

A banda de participar en les accions de la plataforma mare, com la Concentració del dia 17J a Plaça Sant Jaume, la idea de constituir plataformes locals (que ja existeixen Cornellà, Gavà, Sant Boi i Viladencans) es poder dur a terme accions específiques, al carrer, com concentracions als plens i poder arribar i mobilitzar als veïns i veïnes de pobles i barris.

La Plataforma local de Barcelona neix amb l’esperit de conscienciar a la població de Barcelona, donat que, tot i que no afecta al seu territori, es un projecte que afectarà als i les Barcelonines, que deixaran de gaudir d’un espai natural d’importància internacional i aliments de km 0. A sobres, com hem dit des del principi, cal recordar que aquest es un problema de país.

Tot i que es va decidir fer la propera reunió el dia 19, degut a l’urgència dels esdeveniments hem convocat una Assemblea Extraordinaria Conjunta, a la que convidem a totes les plataformes locals: el dia 20 de juny a les 19h, al Casal de Barri del Pou de la Figuera (Sant Pere més baix, 70, Barcelona; veure la nostra agenda).

Si us estimeu de participar activament en aquest grup i ser’hi a la llista de distribució, escriviu un correu a: stopeurovegas@gmail.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog