16 de juny 2015

Aquesta revetlla de Sant Joan vine a celebrar-la amb nosaltres



Des-de l'assemblea del 15M del Gòtic , des de La Negreta espai social del Gòtic, et convidem a participar amb nosaltres en una festa autogestionada, sense marques ni patrocinadors.
Hi trobaràs una graellada d’aliments ben frescos, orgànics i de proximitat, música escollida per DJ's amics que saben allò que ens agrada, però que no són esclaus de les modes imposades per les grans discogràfiques. Fins i tot un taller de música amb fruites i una batukada!
I a més a més, aquest any hem fet samarretes i xapes de La Negreta, per ajudar-nos en la financiació d’aquest Espai Social. Aconsegueix la teva!
Com que també creiem en la solidaritat mútua i donem support a la Revolta de les escales i a la Vaga dels acomodadors del Liceu i de l'Auditori, hem decidit que una part dels beneficis d’aquesta Revetlla anirán a aquestes lluites.
Ah! I com és evident no oblidem l’ingredient més important: tu, nosaltres, la gent del barri. Vine amb la família, la colla, col·legues, veïnes i veïns; vine, amb la ferma voluntat de passar-t’ho d’allò més bé.
Ens veiem la nit de Sant Joan a partir de les 19h a la confluència de Nou de Sant Francesc i Josep Pijoan, davant l’escola Drassanes i darrere del CAP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog