14 de maig 2015

FORA LOBBIES DE L'AJUNTAMENT--


Ens trobem en plena campanya electoral, i cada candidatura té propostes sobre la qüestió.
Sabem però que hi ha qui, independentment dels resultats de les eleccions, guanya sempre sense presentar-se. Es tracta dels lobbies econòmics, els poders fàctics de la ciutat.


Ja es tracti de grups purament gremials o empresarials (Barcelona Global, Apartur, Gremi d'Hotelers, empreses constructores com ara Núñez y Navarro) o d'ens públic-privats absolutament opacs i dels quals no n'escollim els directius (Autoritat Portuària de Barcelona, Turisme de Barcelona), estem parlant de lobbies que defensen interessos econòmics particulars, i ho fan parlant en nom de la ciutat i amb una atenció desproporcionada i injustificada per part de les institucions. Les sospites de corrupció s'han vist confirmades en no poques ocasions.

A aquests lobbies us diem: no teniu legitimitat per a governar, i heu passat molt de temps forçant o dictant polítiques a esquenes de la població (o directament en contra seva) gràcies a governs municipals connivents o clarament corruptes.


Amb aquesta acció volem fer visible l'absoluta manca de legitimitat i el nostre rebuig al pes d'aquests poders fàctics a la política municipal.


FORA LOBBIES DE L'AJUNTAMENT!
LA CIUTAT LA DECIDIM ENTRE TOTES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog