20 d’abr. 2015

CAMPANYA OBJECCIÓ FISCAL 2015

La desobediència civil és una eina fonamental per anar augmentant l’empoderament popular cap a l’autogestió. Mentre passa una progressiva privatització de tot el que és públic, mentre es diu que la crisi és la causant de la manca de recursos, mentre es malgasten els diners públics en interessos dels de dalt, els projectes realment públics en què estem treballant la gent de baix solen ser migrats per consolidar-se. Per revertir aquesta situació, podem derivar una part d’aquests recursos per la via directa mitjançant la desobediència fiscal.

Per això, des de l'Espai Social del Gòtic La Negreta participem de la crida per iniciar i estendre una acció d’insubmissió fiscal a l’Estat espanyol i cap a aquells que el controlen, com a acció conseqüent per demostrar que no pagarem els seus deutes, perquè no reconeixem l’actual Constitució.

Una desobediència fiscal que serveixi per alimentar l’autogestió dels col·lectius, i des d’aquests, donar prioritat absoluta al finançament participatiu dels recursos que considerem realment públics.

Dins de la nostra campanya proposem ingressar la quantitat de l'objecció fiscal a tres col·lectius que lluiten per canviar aquest sistema i que necessiten del nostre suport:

-  Rereguarda en moviment
-  Tanquem els CIE:
- Assemblea solidària amb els familiars dels 43 desapareguts d'Ayotzinapa

Us animem a totes i tots a desobeïr!!

 Aquí podeu trobar tota la informació necessària per a fer l'objecció fiscal a la declaració de la Renda 2014 (manual pas a pas):


Per a qualsevol dubte us podeu comunicar amb nosaltres a través del següent correu electrònic: lanegretadelgotic@gmail.com . O bé, adreçar-vos a l'Espai Social del Gòtic La Negreta (C/ Nou de Sant Francesc, 21 baixos).
Manual objecció fiscal:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog