13 de juny 2014

Dilluns 23 de juny fem Sant Joan al Gòtic.

Enguany, St Joan al Gòtic: coques, cava… i companyonia

Nit de foc, nit de bruixes. La més curta, la més màgica.
Aquest any et fem una proposta diferent: per què no véns a celebrar-la juntament amb altres veïnes i veïns, aquí al barri, recuperant l’esperit de convivència, a la plaça pública?
Des de la Negreta, un espai social autogestionat del Gòtic, et convidem a participar amb nosaltres en una festa igualment autogestionada, sense marques ni patrocinadors.
Hi trobaràs una graellada d’aliments ben frescos, coques fetes amb “carinyo” a casa, cava de la producció pròpia del tiet de Vilafranca, música escollida per DJs amics que saben allò que ens agrada, però que no són esclaus de les modes imposades per les grans discogràfiques. Fins i tot un bingo on la participació prima sobre els premis.
I no oblidem l’ingredient més important: tu, nosaltres, la gent del barri. Vine amb la família, la colla, col·legues, veïns i veïnes; vine, amb la ferma voluntat de passar-t’ho d’allò més bé.
Ens veiem la nit de Sant Joan a partir de les 18h a la confluència de Nou de Sant Francesc i Josep Pijoan, davant l’escola Drassanes i darrere del CAP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog