9 de maig 2014

CAMPANYA OBJECCIÓ FISCAL 2014

NO DEVEM, NO PAGUEM

La desobediència civil és una eina fonamental per anar augmentant l’empoderament popular cap a l’autogestió.
Els Pressupostos generals de l’Estat de 2013 van suposar un altre atac a les necessitats reals de la població. Es va reduir un 14,9% el pressupostd’educació, un 19,6% el de cultura, un 3,1% el de sanitat (acumulat al 6,9% de 2012) i va augmentar un 33% el pagament del deute.
Mentre passa una progressiva privatització de tot el que és públic, mentre es diu que la crisi és la causant de la manca de recursos, mentre es malgastenels diners públics en interessos dels de dalt, els projectes realment públics en què estem treballant la gent de baix solen ser migrats per consolidar-se. Per revertir aquesta situació, podem derivar una part d’aquests recursos per la via directa mitjançant la desobediència fiscal.
Per això, l'Assemblea Gòtic amb la col·laboració de l'Associació de Veïns i Veïnes del Gòtic participem de la crida per iniciar i estendre una acciód’insubmissió fiscal a l’Estat espanyol i cap a aquells que el controlen, com a acció conseqüent per demostrar que no pagarem els seus deutes, perquèno reconeixem l’actual Constitució. Una desobediència fiscal que serveixi per alimentar l’autogestió dels col·lectius, i des d’aquests, donar prioritatabsoluta al finançament participatiu dels recursos que considerem realment públics.
Dins de la nostra campanya proposem ingressar la quantitat de l'objecció fiscal a tres col·lectius que lluiten per canviar aquest sistema i que necessiten del nostre suport:


- Rereguarda en moviment: http://rereguardaenmoviment.org/


- Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH): http://afectadosporlahipoteca.com/


- Papers i Drets per a Tothom: http://papelesyderechosparatodosytodas.blogspot.com.es/


Us animem a totes i tots a desobeïr seguint el manual que adjuntem en pdf i on podeu trobar tota la informació necessària per fer l'objecció fiscal en la declaració de la Renda 2013.

Per a qualsevol dubte us podeu comunicar amb nosaltres a través del següent correu: asambleagotic@gmail.com. O bé adreçar-vos al C/ Nou de Sant Francesc cantonada amb C/ Josep Pijoan els dimecres a partir de les 20h o a l'Espai Social del Gòtic La Negreta (C/ Nou de Sant Francesc, 21 baixos) els dijous a partir de les 18.30h.

http://asambleagotic.blogspot.com.es/


http://avbarrigotic.blogspot.com.es/

Manual objecció fiscal:
https://drive.google.com/file/d/0B1VhkhnG96FbaUJjU3NlT0ZUSUk/edit?usp=sharing

Carta objecció fiscal:
https://drive.google.com/file/d/0B1VhkhnG96FbQzB5bmtPSlVTTm8/edit?usp=sharing


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog