17 de nov. 2013

La Negreta ens dona les gràcies


Amigues i amics,

Els diversos col·lectius que integrem l’espai social del Gòtic La Negreta volem fer-vos partícips de la immensa satisfacció que sentim per haver compartit amb vosaltres la jornada festiva i reivindicativa del darrer diumenge 27 d’octubre. 

En una Ciutat Vella cada dia més assetjada pels abusos del turisme i més devastada per la privatització insaciable que converteix els nostres barris en mera mercaderia, la plaça de la Mercè va esdevenir, encara que fos per un dia, un veritable cavall de Troia que, ple de canalla, de veïnat, de gent amiga, de pallassos i actors, de paellaires i músics de carrer, va fer palesa la nostra capacitat de reconquerir un territori que ens pertany.

La nostra reconquesta, que sens dubte hagués omplert d’orgull l’estimada Josepa Vilaret, no pot acabar aquí. Us emplaçem a fer-vos vostra La Negreta i a seguir lluitant amb nosaltres per omplir la
ciutat que ens volen prendre de vida social i cultural. Després d’això, només ens queda una cosa per dir-vos: gràcies, gracies, gràcies!

Ens veiem a La Negreta!

Associació de Veïnes i Veïns del Gòtic
Assemblea del Gòtic
Nucli Candidatura d’Unitat Popular de Ciutat Vella
Sindicat d’Arquitectes de Catalunya
El bròquil del Gòtic. Cooperativa de consum.

En aquests enllaços podeu trobar tot el material visual que hem recollit del dia de la paella:

Espai social del Gòtic La Negreta

La Tele ens posa al seu Contrainfos  (a partir del minut 19)
La Negreta fa paella (fotografies)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog