16 d’oct. 2013

L’AJUNTAMENT SEGUEIX VOLENT FER L’HOTEL AL PALAU DE LA MÚSICA!!!


L’AJUNTAMENT SEGUEIX VOLENT FER L’HOTEL AL PALAU DE LA MÚSICA!


La sentència del TSJC del 29-7-2013 estima parcialment el recurs contenciós presentat per l’AAVV Casc Antic i Veïns en Defensa de la Barcelona Vella i reconeix la protecció patrimonial dels interiors dels edificis catalogats 13bis a 17 del c. St. Pere més Alt. També protegeix la finca del nº 17 al nivell “C”. La sentència impossibilita en la pràctica el desenvolupament del projecte del Sr. Millet. PERÒ L’AJUNTAMENT amb els vots de CiU, PSC i PP, HA RECORREGUT EN CASSACIÓ AQUESTA SENTÈNCIA i vol que es faci l’hotel.

Davant tot això de nou volem lluitar-hi en contra i fer la compareixença i oposició a l’esmentat recurs abans que s’esgoti el termini el 15-11-2013.
 

Alhora volem interposar recurs contenciós-administratiu contra el nou Pla d’Usos abans del 16-11-2013, un Pla que amplia les zones per fer hotels i negocis dedicats al turisme a tot Ciutat Vella i amenaça de fer fora als veïns i veïnes.

Per aquestes accions cal pagar unes taxes que ara, amb el govern del PP, encara són més cares. Necessitem uns 2.000 euros, que només les donacions voluntàries de vosaltres farà possible d’aplegar i així fer les accions jurídiques pertinents.
 

Envieu el donatiu quan abans millor al: 


C.C 20130478310200739812 Titular Associació de Veïns Revitalització Casc Antic, tot indicant el concepte: Hotel Palau de la Música i Pla d’Usos

Si hi ha un sobrant, es farà servir per convocar a futurs actes que segur caldrà dur a terme.
 

AAVV Casc Antic
VDBV Veïns en Defensa de Barcelona Vella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog