12 d’abr. 2013

Ciutat Vella per l'Eduació Pública!!!Nens, nenes, pares, mares i mestres de les escoles Cadi, Parc de la Ciutadella, Cervantes, Drassanes, Baixeras, Carabassa, Pere Vila i Mont Tàber van participar el divendres 15 de març en una jornada de protestes contra les retallades que està patint l'escola pública.

Conjuntament organitzat per les AMPA's, el professorat, Ustec, CGT, l'asssemblea Gòtic i associacions de veïns i veïnes del Barri Gòtic i de l'Òstia, a la Barceloneta, els participants, després d'arribar en columna des de les seves respectives escoles, s'hi van aplegar a la plaça de Sant Miquel, on van gaudir de diverses activitats, com l'actuació de la coral de l'escola Cervantes, del ball de la geganta Dulsirena i la representació, per part de la coral de la Ciutadella del funeral de l'escola pública. Tot afegint un to festiu a les reivindicacions, al igual que la participació dels xanquers del casal infantil del Pati Llimona.

A més, es va organitzar un taller de pancartes i una sessió fotogràfica, el resultat de la qual és el que veieu aquí.  


Ciutat Vella per l'Educació Pública - 01  

Ciutat Vella per l'Educació Pública - 02

Com a cloenda es va llegir el manifest i els cartells fets pels nens i les nenes van ser penjats a l'escultura dels castellers que ocupa la plaça Sant Miquel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog