20 de des. 2012

La quiebra de una fundación destapa otro gran fraude en la sanidad catalana

El grupo privado CRC causó grandes pérdidas a una fundación de hospitales públicos

La empresa cargó a la entidad 3,27 millones de euros de gastos propios

El presunto fraude afecta también a un crédito del antiguo Ministerio de Ciencia y Tecnología

Leer artículo 

El dimarts 17 de desembre el diari El País feia pública una notícia: “La quiebra de una fundación destapa otro gran fraude en la sanidad catala”. El frau del que parla el diari s’elevaria uns 3,27 milions d’euros. Entre els afectats pel frau trobem a institucions  públiques com l’IMAS, l’hospital de Vall d’Hebron, l’Hospital Clínic, la Universitat de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, el Ministerio de Ciencia e Innovación, el Parc Salut Mar, la Tresoreria General de la Seguretat Social o la Universitat Politècnica de Catalunya.

El dimecres 18, però, el diari El País feia públic un altre afectat: La Marató de TV3: “CRC se quedó con 145.000€ donados por La Marató de TV3″

A banda del que es pot llegir a aquestes dues notícies, el cafèambllet ha tingut accés a un document que explica amb detall les escandaloses irregularitats que van provocar aquest forat: l’informe elaborat per l’administrador concursal de CRC. Un document que, per moments abandona l’asèptic llenguatge administratiu i reflecteix la indignació davant els fets. A cafèambllet oferim en exclusiva aquest document amb subratllats, requadres i punts d’atenció per facilitar la seva lectura. Esperem que sigui del vostre interès i que us ajudi a entendre el resultat d’aquesta experiència de “col·laboració público-privada” que algunes persones amb molt poca vergonya ens volen vendre com a solució als problemes del nostre sistema sanitari.

 Descargar document

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog