17 de maig 2012

# La Caixa és Mordor


L'assemblea de AcampadaMordor ha acordat fer Caixarolada cada dia de 17h a 20h.


Publiquem comunicat rebut de l'assemblea de les Corts:

Urgent: Acció contra la Caixa. Pitòdrom

Davant de les demostracions de poder per part del Trinomi (govern/La Caixa/policia) que hi ha hagut a la concentració a la seu a Barcelona de La Caixa de Barcelona (Torres Mordor) de:
·  Limitació de l'espai físic mitjançant tanques, per part dels mossos, a la concentració de les Torres Mordor.
· Coaccions, per part de La Caixa, als mitjans de comunicació  amb amenaces de retirar la publicitat (ingressos)  depenent de la informació que donessin d'aquestes accions.
·  Desallotjament de l'acampada.
·  Identificació dels concentrats i amenaces de denúncies per desobediència a l'autoritat, als companys que s'han concentrat aquest dijous 17 de maig, a les 8h del matí, per fer la cassolada prevista davant de les torres Mordor (La Caixa).

Vista la bona reacció a les propostes dels concentrats, ahir dimecres dia 16 de maig des del matí, dels cotxes que passaven, a tocar el clàxon en senyal de protesta, podem valorar la possibilitat de convertir el tram de la Diagonal davant de La Caixa en un "pitòdrom".

De fet, ahir dimecres dia 16, durant l'assemblea, ja es sentien varis cotxes que s'unien a la protesta fent sonar el clàxon al passar, sense necessitat de incitació.

Des de l'Assemblea de Les Corts, proposem fer una cadena per correu i fer difusió per les xarxes socials perquè els conductors de vehicles, facin sonar el clàxon al passar davant de la seu central de La Caixa a Diagonal.

Tenim informació que des de l’interior del edifici se sent.

Fes sonar el clàxon al passar per davant de La Caixa, en senyal de protesta per considerar aquesta entitat financera una de les responsables de:
·   La crisi que ens afecta.
·   Els desnonaments de famílies de les seves llars.
·   Inversions en l'industria d'armament.
·   Especulació.
·   Estafa als clients amb productes tòxics (participacions preferents,...)
·   Manipulació política i dels mitjans de comunicació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog