11 de febr. 2012

Castellers vius, sí! Ferralla morta, no!



Llarga vida als castellers, i a la seva tradició de col·laboració entre tots els membres d’una colla, units per alçar projectes que altrament serien impossibles.
Tanmateix, l'escultura encarregada per l'Ajuntament com a homenatge a les persones que practiquen aquesta activitat, no té raó de ser. 
Envaeix l'espai públic d'un centre de ciutat ja sobrecarregat, ocupant un lloc que fa falta als veïns i les veïnes, els quals no han estat consultats en cap moment.
En aquest temps de retallades, realitzades sense miraments cap als serveis bàsics, “xucla” 630.000€ que haurien pogut tenir un ús molt més profitós per a la ciutadania.
A més d’això, el monument va ser adjudicat “a dit”, sense cap concurs públic ni transparència.

No entrem a qüestionar la vàlua artística de l'escultura; simplement insistim que hi ha millors maneres de mostrar suport als castellers.

Ja n'hi ha prou que l'administració faci les coses al marge del veïnat. En tot allò que ens afecta, tenim el dret a decidir!

Per tots aquests motius, l'Assemblea del 15-M del Barri Gòtic i l'Associació de Veïns i Veïnes del barri Gòtic manifestarem el nostre rebuig el dia de la inauguració del monument, diumenge, 12 de febrer, a les 12 del migdia, a la plaça de Sant Miquel, i convidem a totes les persones que estiguin d'acord a protestar juntament amb nosaltres.

Ni ferralles, ni retallades!

4 comentaris:

  1. "No entrem a qüestionar la vàlua artística de l'escultura". Titllar de "ferralla" no és entrar a qüestionar la vàlua artística?

    Ja em perdonareu, però amb actituds com la d'avui a plaça perdeu simpaties.

    ResponElimina
  2. No sabeu res d'art, ni res de castells.
    No es pot barrejar tot.
    Com tampoc es pot boicotejar una festa popular amb les reivindicacions salarials d'uns funcionaris privilegiats ( de TMB ) que en temps de crisi haurien de ser més solidaris i menys egoistes.

    ResponElimina
  3. Tu sí que no en tens ni idea de res Joan, qui t'has cregut que ets per dir el que es pot fer i no?


    Pel que fa sobre els companys de TMB, titllar-los de priviligiats és una vergonya. Els privilegiats són els banquers, els grans empresaris i part de la classe política còmplice. Endavant amb la lluita

    ResponElimina
  4. Realment una gran acció, es nota que els de CIU els hi vam molestar perque per fi algu els hi planta cara. Els castellers ens van recolzar inclus oferintse a pujar pancartes als castells i en Trias va fer tot el possible per senyalar l'acció com un atac als castellers, quan en tot moment se li va pitar A ELL!!! lluis i Joan, s'ha acabat la vostra impunitat i del partit que voteu, els veïns estem farts i no acceptarem mes malversació en nom de la tradició. Titllar els treballadors de TMB d'insolidaris es demostrar que no us importa un rabe els drets laborals, aneu a comentar a intereconomia!!

    ResponElimina

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog