20 de nov. 2011

VOSALTRES GUANYEU LES ELECCIONS, NOSALTRES GUANYEM EL CARRERLA NOSTRA FORÇA ÉS AL CARRER

El pròxim diumenge 20-N, el bipartidisme tornarà a guanyar les eleccions.
Els exemples de Grècia i Itàlia són només dos botons de mostra de l'ocàs de les democracies parlamentàries i del naixement d'un feixisme tecnocràtic que ja no sotmet a les masses mitjançant la figura d'un dirigent garantia de l'ordre, sino que pretén sotmetre'ns mitjançant el desordre que generen les fluctuacions bursàtils. Nous i vells feixismes que obren un mateix horitzó sinistre i clausurat, en el que tota disidència és perseguida i en el que tota política social es realitza en funció dels beneficis privats que genera.

Perquè el nostre poder polític es mesura al carrer; perquè les urnes ja fa temps que estan custodiades a la caixa forta del Banc Central Europeu: anem totes el 20-N a Pl. Catalunya per rebre el nou govern de l'Estat espanyol amb una cassolada.

La convocatòria consisteix en sortir en columna des de cada assemblea de barri per arribar totes a Pl. Catalunya a les 20.30h. Després de conèixer el partit que governarà en els pròxims quatre anys (si Goldman Sachs ho permeteix), ens dirigirem fins la seu del partit a Barcelona, per mostrar des del primer dia el nostre rebuig a la seva política. 
NUESTRA FUERZA ESTÁ EN LA CALLE

El próximo domingo 20-N, el bipartidismo volverá a ganar las elecciones. Los ejemplos de Grecia e Italia constituyen dos botones de muestra del ocaso de las democracias parlamentarias y del auge de un fascismo tecnocrático que ya no somete a las masas a través de la figura de un caudillo garante del orden, sino que pretende someternos a través del desorden que generan las fluctuaciones bursátiles. Nuevos y viejos fascismos que abren un mismo horizonte siniestro y clausurado, en el que toda disidencia es perseguida y en el que toda política social se realiza en función de los beneficios privados que genera.

Porque nuestro poder político se mide en la calle; porque las urnas hace tiempo que están custodiadas en la caja fuerte del Banco Central Europeo: vayamos todas el 20-N a Pl. Catalunya para recibir al nuevo gobierno del Estado español con una cacerolada.


La convocatoria consiste en salir en columna desde cada asamblea de barrio para confluir todas en Pl. Catalunya a las 20.30h. Una vez que se conozca el partido que gobernará los próximos cuatro años (si Goldman Sachs lo permite), nos dirigiremos hasta la sede del partido en Barcelona, para mostrar desde el primer día nuestro rechazo a su política.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog