13 de set. 2011

18S ¡Defiende lo Público!

EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS. CONTRA EL #REFORMAZO.
NO a la SUBMISSIÓ del SISTEMA POLÍTIC all SECTOR FINANCER


L'objectiu és protestar en contra de les retallades i privatitzacions amb finalitats lucratives dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc... que ja estan afectant a la ciutadania en general. Aquest procés de retallades i privatització, que sofrim diàriament, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus.
L'article 135.3 de la reforma constitucional consagra que el pagament per satisfer els interessos i el capital del deute públic gaudirà de prioritat absoluta. Els impostos recaptats per l'estat es destinaran prioritàriament a pagar un deute que els ciutadans no hem contret. Impostos amb els quals resultarà impossible pagar els ja retallats serveis públics: sanitat, educació, serveis socials, transports, etc...

El 18 de Setembre, surt al carrer!!!

Si vols col·laborar en la difusió d'aquesta acció, entra en www.democraciarealjabarcelona.blogspot.es i imprimeix els teus cartells i octateves; reparteix-los al teu barri, el teu institut o la teva feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog