27 de set. 2012

Missa Alternativa de la Mercè 2012_per Feministes Indignades

 Font: Blog de Feministes Indignades
Mare nostra
Que esteu arreu
Respectat sigui el vostre cos
I reconeguda la vostra sexualitat
Així a la casa com al carrer.
El plaer vostre de cada dia,
Gaudiu-lo senyora
I lloeu nostres orgasmes
com nosaltres lloem els de tothom
Omple’ns la vida de temptacions
i lliurans de tot inquisidor,

AMEN


22 de set. 2012

L'assemblea del gòtic dóna suport als periodistes de cafèambllet i el proper 27 de setembre anirà a les 9:30h del matí a la ciutat de la justícia per a exigir que es retirin els càrrecs contra Albano Dante i Marta Sibina.

"Hem fet el que hem pogut. Ara necessitem el vostre ajut", per Albano Dante Fachin

Hola a tothom:
Als links que hi ha en aquest text hi ha prop de dos anys de feina. Com sabeu, des de la revista cafèambllet portem mesos denunciant la corrupció a la sanitat catalana (http://ow.ly/dRqh). Davant el silenci de la majoria dels partits i de gairebé tots els mitjans de comunicació, fa dos anys vam decidir arribar fins al final. Hem trobat molta més porqueria de la que ens esperàvem trobar (http://ow.ly/dRqs1).
Però com era d’esperar, els que porten 30 anys enriquint-se d’esquenes al poble, han reaccionat i han passat a l’atac.
Josep Maria Via http://ow.ly/dRqB2 -assessor d’Artur Mas- ens ha denunciant http://ow.ly/dRqLg per “haver atemptat contra el seu honor” i ens demana 20.000€. Una suma que no tenim i que -si som condemnats- no només suposaria el tancament de la nostra revista sinó la ruïna econòmica familiar. http://ow.ly/dRqPy
L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, els gestors dels hospitals de Blanes i Calella i Ramon Bagó (http://ow.ly/dRqWs), totpoderós amo del Grup Serhs, també han donat ordres per fer desaparèixer les nostres revistes dels hospitals de Blanes i Calella. No volen que els ciutadans sàpiguen el que estan fent (http://ow.ly/dRr4j). Fins i tot hem pogut enregistrar en vídeo com ho fan! (http://ow.ly/dRrzZ)
Malgrat aquests atacs, no ens en penedim. Tot plegat no res comparat amb la meravellosa sensació d’haver estat fidels a la nostra consciència. D’aquí uns anys podrem mirar a la cara del qui ens volten i podrem dir: “Hem fet tot el que hem pogut” (http://ow.ly/dRrEJ).
Arribats a aquest punt (http://ow.ly/dRrLS), però, necessitem ajuda. No podem fer front a tot això sols. I per això us escrivim. El proper dia 27, a les 9:30 del matí anirem als jutjats (http://ow.ly/dRrQT), abans que cap dels casos (http://ow.ly/dRrYH) que hem destapat (http://ow.ly/dRsba). Necessitem que ens ajudeu a denunciar la censura brutal a la qual ens sotmeten.
Així, si podeu dedicar uns minuts i fer arribar aquesta carta als vostres amics, als vostres contactes, als polítics de la vostra zona… a qui considereu… ens fareu un gran favor. En aquests dos anys hem pogut comprovar que el que fa més por als que s’han enriquit (http://ow.ly/dRshw) amb la nostra sanitat és que la gent s’assabenti. Per això us estarem agraïts si ens ajudeu a fer córrer aquests text, amb els seus links, per a que tothom s’assabenti (http://ow.ly/dRspG) del que està passant.
Sense la vostra col·laboració no podem seguir endavant. Necessitem ajuda per poder continuar, per poder seguir. Hem fet tot el que hem pogut. Ara, necessitem el vostre ajut.
Us enviem una forta abraçada,
Marta i Albano.
PD: “Periodisme és imprimir alguna cosa que un altre no vol que s’imprimeixi. La resta són ‘relacions públiques” George Orewell

Més informació:


18 de set. 2012

Dijous 20 de setembre_#CineRaval torna al carrer malgrat la censura amb La Toma (The Take)

Malgrat l’intent de censura per part de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant el Districte de Ciutat Vella (dirigit per Mercè Homs de CiU) vers l’activitat del Cinema a la Fresca, l'assemblea del Raval convida totes les interessades aquest dijous 20 de setembre, a les 21 hores a la Rambla del Raval, a veure la pel·lícula La Toma. Una proposta de cinema gratuït, obert i crític, dut a terme en un ambient cívic y respectuós que vol ser mutilada per voler visualitzar problemàtiques i lluites des d’una òptica diferent a la seva. Llegir més


7 de set. 2012

El 15-M recibe a Merkel: "no debemos, no pagamos"

Los indignados se congregan frente a la sede de la UE y junto a la embajada alemana para mostrar su rechazo a las políticas neoliberales

Fuente: Público.es


Cientos de personas convocadas por el movimiento 15-M y Democracia Real Ya! han acudido a las puertas de la sede de representación de la Comisión Europea en Madrid para protestar contra la política "neoliberal que Merkel nos quiere imponer a base de recortes en los derechos más básicos".

Al grito de "La deuda que la pague el FMI" o "Manos arriba, esto es un atraco", los indignados han aprovechado la visita de la canciller a España para mostrar su oposición a las previsibles condiciones del posible rescate total.

Y cada manifestante lo ha hecho a su modo. Los yayoflautas, con sus ya típicos chalecos amarillos, han gritado sobre todo contra la reducción de las pensiones, mientras que algunas asambleas del 15-M han llevado en sus pancartas mensajes contra la austeridad: "No queremos engordar a los banqueros alemanes", "No queremos una Europa alemana" o "¡No al cuarto Reich alemán" son algunos ejemplos. Leer artículo


Plataforma Auditoría Ciudadana de la Deuda “¡No Debemos! ¡No Pagamos!”
Follow by Email

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog